Ny beboer

Velkommen til Folkvang!

Som et av Oslos største boligselskap med 283 boenheter og enda flere beboere, ønsker vi deg hjertelig velkommen til Folkvang. Vi gleder oss! Og det er mange grunner til at du også burde glede deg. En av hovedgrunnene er at det er en god og sosial tone i boligselskapet vårt, noe de fine og store utearealene våre kan ta mye av æren for. Om det så er soling, grilling, lek eller spill.

I en fem minutters omkrets fra din nye leilighet har du blant annet ”Åpent Bakeri” et yndet sted for de som er hjemme med små barn i området, eller de som bare vil spise en koselig lunsj ute. Også så fint når man ønsker rykende ferske boller og brød. Man har restauranten Jewel of India samt flere små butikker og restauranter på ”Nordpolen”. Vi har også Sandaker Senter, som blant annet har apotek, vinmonopol, bibliotek. Lilleborg er en kort rusletur unna, med en utsøkt Sultan butikk med all verdens av grønnsaker, krydder, ferske oster og oljer.

Hvis vi utvider radiusen til ti minutter, rekker vi frem til den ”nye bydelen” Nydalen, som har Handelshøyskolen BI og en del næringsbygg men som også har mye annet å by på og det er helt nydelig å gå gjennom dalen ved å følge Akerselva. Du kommer også ned på Torshov innen ti minutter, og her er blant annet Soria Moria og Trikkestallen. I gå avstand er det også en rekke parker og utearealer hvis man vil utvide horisonten fra gårdens bakgård.

Noen minutter lenger sydover har vi Grünerløkka med alle fasiliteter, shopping, restauranter og markeder, og den nye Ringen kino anbefalles på det varmeste. Litt vest ligger Sagene og Bjølsen med hyggelige butikker og cafeer.

Du har selvfølgelig også kort vei til både trikk (11,12 og 13), buss og t-bane som tar deg videre til resten av byen.
Velkommen!

Legg igjen en kommentar